Homepage

Welk product kiezen?

Van probleem naar oplossing in enkele eenvoudige stappen ...

Product catalogus

Waar verkrijgbaar?

In België en Nederland verkrijgbaar bij alle betere bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken ...

Zo haal je bladeren uit je dakgoot

Herfstbladeren zijn prachtig… maar niet als ze je dakgoot verstoppen. Jammer genoeg komen er heel wat bladeren terecht in de dakgoten van je huis. Dat kan vochtproblemen geven. We helpen je graag met enkele tips & tricks om dit probleem op te lossen.

In 3 stappen naar een waterdichte kelder

De winter komt eraan en dus is het belangrijk om uw vochtige kelder snel droog te maken van binnenuit. Want vocht doet uw energiekosten stijgen, veroorzaakt schimmels, is schadelijk voor de gezondheid en verminderd de waarde van uw huis.  Kies nu de juiste oplossing om uw kelder droog te krijgen. 

Zo stop je opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een probleem in veel huizen. Je kan een probleem met opstijgend vocht onder meer herkennen aan behangpapier of pleisterwerk dat loskomt, voegen die lossen, onaangename geuren of een hoge vochtigheid in de ruimte. Gelukkig kan je het probleem van opstijgend vocht nu snel en eenvoudig een halt toeroepen. VOCHTBARRIERE van Aquaplan is jouw partner in het bestrijden van opstijgend vocht en natte muren.

Leg 35 metalen dakpannen in 1 keer

Wil je snel en eenvoudig een hellend dak bedekken? Dan zijn metalen dakpannen zeker iets voor jou. Met de metalen dakpannen AQUA-PAN leg je 35 pannen in 1 keer. Bovendien kan je deze metalen dakpannen zodanig laten overlappen in de hoogte en in de breedte, dat ze zonder te snijden perfect passen op elk hellend dak.